Overlay GIF Phone Icon

صادرات کشمش به دبی

دکتر هومن باسره

ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان خشکبار و میوه‌های خشک در جهان است. پسته، کشمش، خرما، گردو، فندق و بادام از محصولات صادراتی محبوب ایران هستند.

کشمش ایران یکی از محبوب‌ترین انواع خشکبار در بین مردم ایران و جهان است و بر اساس داده‌های موجود، ارزش بیشتری در صادرات میوه‌های خشک دارد. در سال ۲۰۲۲، ایران ۱/۱ میلیارد دلار صادرات محصول کشمش داشته است و بیشترین واردکنندگان کشمش ایران عبارتند از امارات متحده عربی، عراق و افغانستان.

به دلیل قیمت مناسب، تنوع، کیفیت و فرایند تولید، کشمش‌های ایرانی جزو بهترین کشمش‌های جهان محسوب می‌شوند.

مزیت‌های رقابتی و فرصت‌های صادراتی محصول کشمش

کشمش بعنوان یکی از محصولات کشاورزی مهم ایران در انواع مختلفی تولید می‌شود که عبارتند از:
- کشمش طلایی (انگوری)
- کشمش سلطانی (تیره/روشن)
- کشمش ملایر
- کشمش کاشمری طلایی
- کشمش سبز
- کشمش های آفتابی (آفتاب خشک)

بیشترین آمار صادرات کشمش ایرانی به دبی و امارات متحده عربی تعلق دارد. شرکت‌های مستقر در امارات سالیانه حداقل ۷۰۰ کانتینر از خشکبار کشمش طلایی قلمی کاشمر و کشمش انگوری بناب را خریداری می‌کنند.

امارات و شهر دبی به عنوان پایگاه تجاری منطقه برای صادرات محصولات ایرانی به سراسر جهان محسوب می‌شود. دبی یکی از شهرهای مهم تجاری در منطقه است و با وجود فرودگاه‌ها و بنادر مختلف، این شهر به یکی از قطب‌های اصلی برای واردات و صادرات در خاورمیانه تبدیل شده است.

بسیاری از شرکت‌هایی که کشمش ایرانی را به امارات متحده عربی وارد می‌کنند، علاوه بر بازار داخل به کشورهای مختلفی از جمله هند، پاکستان، افغانستان، عراق، روسیه، اوکراین، ترکیه و به اروپا و آمریکا نیز صادرات می‌نمایند.

صادرات کشمش از ایران به امارات متحده، مزیت‌های خوبی برای تولیدکنندگان و تاجران ایرانی دارد. این مزیتها عبارتند از:
۱. بازار بزرگ امارات: امارات متحده یک بازار بزرگ برای صادرات کشمش ایرانی و یکی از بزرگترین واردکنندگان کشمش ایران است.
۲. قیمت مناسب: قیمت کشمش ایرانی در بازار
امارات متحده، مناسب است. این موضوع، تولیدکنندگان و تاجران ایرانی را به صادرات این محصول ترغیب نموده است.
۳. کیفیت بالا: کشمش ایرانی، به دلیل کیفیت بالایی که دارد، در بازار جهانی شناخته شده است.
۴. رقابت‌پذیری: کشمش ایرانی، در بازار امارات متحده می‌تواند با کشورهای دیگری مانند ترکیه و آمریکا رقابت کند.
۵. تقاضای بالا: کشمش، به دلیل مصرف گسترده‌ای که در صنایع غذایی دارد، همواره تقاضای بالایی داشته است.
۶. تسهیلات صادراتی: برای تسهیل صادرات کشمش از ایران به امارات متحده، دولت ایران، تسهیلاتی را برای تولیدکنندگان و تاجران فراهم نموده است.
۷. تنوع محصول: کشمش ایرانی، به دلیل تنوع محصولاتی که دارد، در بازار امارات متحده، مورد استقبال قرار گرفته است.

با توجه به مزایای فوق، صادرات کشمش از ایران به امارات متحده، می‌تواند برای تولیدکنندگان و تاجران ایرانی، یک فرصت عالی و بسیار سودآور باشد.

برای ورود به این حوزه، می‌توانید با تولید کشمش با کیفیت بالا، تبلیغات مناسب و توانایی رقابت با کشورهای دیگر، در بازار امارات متحده موفق شوید.

* استفاده ار مطلب با ذکر نام منبع و مولف مجاز است

 

 

تخصیص ۷۳۰ میلیون دلار ارز نیمایی به واردات پارچه

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت: در سال ۱۴۰۲، به واردات پارچه‌هایی که مشابه آنها در داخل کشور تولید می‌شود، ۷۳۰ میلیون دلار ارز نیمایی اختصاص یافت و جریان تخصیص ارز دولتی به واردات این اقلام هنوز ادامه دارد.

اقدامات بانک مرکزی برای رسیدگی به تعهدات ارزی صادرکنندگان

تعیین مهلت ایفای تعهدات صادراتی و معرفی متخلفین به قوه قضاییه در صلاحیت کارگروه برگشت ارز حاصل از صادرات متشکل از ۱۱ عضو بوده که بانک مرکزی تنها یکی از اعضای این کارگروه در کنار ۱۰ عضو دیگر است.

پیش‌بینی استقبال گسترده از نمایشگاه تجارت با اوراسیا در تهران

سفیر ایران در روسیه با اشاره به میزبانی تهران از سومین نمایشگاه بین‌المللی «تجارت با اوراسیا» گفت: شرکت‌های فعال از کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا استقبال گسترده‌ای از این نمایشگاه داشته‌اند که نویدبخش برگزاری مطلوب این رویداد چندجانبه است.

اعلام برنامه حمایت از صادرکنندگان توسط دولت کانادا

دولت فدرال کانادا در واکنش به تعرفه‌های اخیر آمریکا که شراکت تجاری طولانی‌ مدت بین دو کشور را مختل کرده و منجر به افزایش هزینه‌ها برای شهروندان آمریکایی و کانادایی شده است، مجموعه‌ای از اقدامات را اعلام کرده است.

تخصیص ارز نیمایی به واردات گوشت کارخانه‌های سوسیس و کالباس

رییس شورای تامین دام کشور گفت: گوشت‌های منجمدی که اکنون با ارز نیمایی وارد می‌شود به عنوان ماده اولیه تولید کارخانه‌های تولیدکننده سوسیس و کالباس استفاده می‌شود و افزایش نرخ ارز واردات گوشت منجمد سبب می‌شود تولیدکنندگان سوسیس و کالباس دام‌های ماده پیر را جایگزین گوشت وارداتی کنند.

درخواست رئیس اتاق ایران از مجمع تشخیص مصلحت در مورد FATF

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام خواست که با نگاه به آخرین رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه لوازم «تحول» در جامعه مسلمین، تصمیمی راهگشا، قاطع و تمام‌کننده به نفع اقتصاد ایران اتخاذ نمایند.