جایگاه ایران در تجارت جهانی قهوه | وبینار جنبههای حقوقی رفع تعهدات ارزی واردکنندگان | وبینار مارکتینگ در هزاره سوم | مراحل و شرایط صادرات لوازم پزشکی و آزمایشگاهی | کتاب صوتی صادرات پارچه و منسوجات ایران | کتاب صوتی ظرفیتها و راهکارهای صادرات به شرق آسیا | چگونه صادرات را شروع کنیم؟ | کتاب صوتی صادرات گلیم و صنایع دستی | کتاب صوتی صادرات محصولات کنسروی از ایران | صادرات پتو و کالای خواب از ایران | کارگاه سامانه جامع امور گمرکی و پنجره واحد فرامرزی | کتاب صوتی صادرات تجهیزات و لوازم پزشکی | انوانتر چیست؟ | همایش پتانسیلهای صادرات کالا و خدمات به شرق آفریقا | کارگاه تجارت موثر با کشور چین | صادرات کیف و کولهپشتی غیرچرمی | دوره روشهای پرداخت بینالمللی و اعتبارات اسنادی | بستهبندی، بازاریابی و صادرات حبوبات
جدیدترینها
۱۴۰۳/۷/۱۱
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک با تاکید بر این که روند تخصیص ارز در چند ماه گذشته وضعیت مطلوبی داشته و هیچ مشکلی در تولید شیرخشک وجود ندارد، گفت: علت کمبود برخی برندها را در علتی غیر از تولید باید جستجو کرد.
به گزارش تجارت نیوز، هانی تحویلزاده، رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک در خصوص کمبود برخی برندهای شیرخشک در تعدادی از استانها به خبرنگار اقتصادآنلاین گفت: در سه ماه گذشته روند تخصیص ارز وضعیت مطلوبی داشته و در تولید شیرخشک مشکلی نداریم و تقریبا تمام کارخانهها در حال تولید سه شیفت هستند. تولید شیرخشک نسبت به سال گذشته حدود ۴۰ درصد افزایش یافته است و علت نایاب بودن شیرخشک ربطی به تولید ندارد و علت آن را باید در جای دیگری مانند ساختار مدیریتی توزیع و عرضه جستجو کرد.
تحویلزاده ادامه داد: طی شهریورماه نزدیک به ۷ میلیون قوطی شیرخشک تولید کردیم، در ۸ روز ابتدایی مهرماه هم بیش از دو میلیون قوطی تولید شده است که تا آخر ماه میتوان ۷ میلیون قوطی تولید کرد. این در حالی است که میزان مصرف کشور، ۵ و نیم تا ۶ میلیون قوطی بیشتر نیست و باقی مانده تولیدات به عنوان ذخیره استراتژیک استفاده میشود.
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک درخصوص زمزمههای افزایش قیمت شیرخشک نیز گفت: تولیدکنندهها همیشه متقاضی افزایش قیمت هستند، اما این که افزایش قیمتها چه زمانی اعمال شود، مشخص نیست. آخرین قیمت شیرخشک مربوط به سال گذشته و ۱۶۰ هزار تومان است که نصف این مبلغ را بیمه سلامت میپردازد که خود این موضوع آفت است. وقتی قیمت شیرخشک با بیمه سلامت نصف و نسبت به کشورهای اطراف یک ششم باشد، کنترل و مدیریت آن پیچیده میشود. هر چیزی که قیمتش واقعی نباشد و به صورت سوبسیدی و به مقدار زیاد باشد، مسئله ایجاد میکند.
به گفته وی، شیرخشک نوزاد در دو نقطه سوبسید دریافت میکند، شیرخشک در بخش تولید ارز ترجیحی میگیرد و در بخش داروخانهها هم که عرضه کننده هستند، بیمه سلامت نصف قیمت شیرخشک را تقبل میکند. شیرخشک ۸۰ هزار تومانی نسبت به بقیه مواد غذایی سبد خانوار، قیمت پایینی دارد.
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک درخصوص قاچاق شیرخشک به کشورهای همسایه نیز گفت: به هر چیزی که سوبسید بدهیم، بالاخره این اتفاق میافتد. وقتی قیمت کالایی یک ششم کشور همسایه باشد، این آفات را دارد و باید مراقبت شود. برای این که جلوی قاچاق گرفته شود، توصیه ما این است که قیمت شیرخشک واقعی شود، اما برای این که به مردم فشار وارد نشود، یارانه مستقیم به مصرف کننده پرداخت شود.
* انتشار مطلب با ذکر منبع "مجله واردات و صادرات" مجاز میباشد
آمارهای صادرات و واردات واقعی نیست!
سیدعلی امامی، مدیرکل پشتیبانی و آمادهسازی سازمان توسعه تجارت گفت: در سالهای گذشته آمارهای صادراتی و وارداتی کشور با واقعیت همخوانی ندارد. در سالهای گذشته وزن صادرات کشور رو به رشد بوده است اما ارزش صادرات نسبت به واردات کاهشی گزارش میشود.
انحراف کشتیها از دریای سرخ ضربهای جدی به تجارت جهانی وارد کرد
انحراف کشتیها از مسیرهای اصلی دریای سرخ در سال ۲۰۲۴، ضربهای جدی به تجارت جهانی وارد کرد. افزایش هزینههای حملونقل و افزایش تقاضا، از جمله پیامدهای این بحران بود. ارزیابیها نشان میدهد با تغییر مسیر کشتیها هزینه حمل کالا به ازای هر TEU مایل (معادل بیست فوتی واحد اندازهگیری) ۱۷٫۲ درصد افزایش پیدا کند.
تأثیر مسائل سیاسی بر صدور روادید کامیونداران
نایب رئیس کمیسیون حمل و نقل، ترانزیت و لجستیک اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه مسائل سیاسی بر صدور روادید برای کامیونها تاثیر مستقیم دارد، گفت: با توجه به مدیریت جدید شکل گرفته، عمل به تعهدات و پرداختهای انجام شده از سوی ایران، COB قول داده که جلوی لغو عضویت ایران را بگیرد و در آینده نزدیک تعلیق را هم حذف میکنند.
آیا پیوستن به FATF بر روابط تجاری ایران با روسیه و چین اثر میگذارد؟
مجید شاکری، اقتصاددان با بیان این که باوجود تحریمها، FATF مشکلات ما را حل نمیکند؛ بلکه از اساس پاسخ اشتباهی برای حل مشکلات اقتصادی است، درباره تأثیر FATF بر روابط با چین و روسیه گفت: FATF جلوی تجارت بینالملل را میگیرد نه دوجانبه؛ چون ریسک پولشویی خودبهخود در تجارت دوجانبه حل میشود.
بریکسیها خریدار ریال میشوند؟
یک کارشناس اقتصادی با بیان اینکه هدف تشکیل از بریکس حذف دلار از تجارت بین اعضا است و اعضا باید ارزهای یکدیگر را بپذیرند، گفت: پول این اعضا هم در مقابل دلار و یورو تضعیف میشود. اما هدف این است که در معاملات بین این کشورها دلازدایی انجام شود.
صنعت فرش دستباف ایران در معرض نابودی
مرتضی حاجیآقامیری، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: وضعیت فرش سال جاری، تفاوت معناداری با سال گذشته ندارد. سال گذشته کشور پایینترین میزان صادرات ۵۰ سال اخیر را شاهد بود و با توجه به اتفاقاتی که در سال ۱۴۰۳ افتاد تغییر و تحول خاصی در حوزه سیاستگذاری یا مسائل تجاری و ارزی پیش نیامد.
صادرات محصولات شوینده و پاککننده به آسیای میانه
تولید و صادرات محصولات کشتارگاهی
تولید و صادرات محصولات پتروشیمی ایران
فرصتهای صادراتی انواع دستمال کاغذی
بازارها و فرصتهای صادرات زیتون از ایران و ترکیه
صادرات محصولات دخانی توتون، تنباکو و ملزومات
صادرات انواع روغنهای طبیعی و ارگانیک
کالاهای پرسود برای صادرات به کشور عمان
جایگاه ایران در تجارت جهانی قهوه
تولید و صادرات محصولات پتروشیمی ایران
مراحل و شرایط صادرات لوازم پزشکی
شبکه سوئیفت و راههای جایگزین برای انتقال پول
صادرات به عراق؛ فرصتی مهم برای آغاز تجارت
مزیت رقابتی چیست و چگونه ایجاد میشود؟
صادرات قارچ ترافل یا دنبلان کوهی
تولید و صادرات موکت و فرش ماشینی ایرانی
ظرفیتها و راهکارهای صادرات به شرق آسیا
تولید و صادرات پسته ایرانی؛ چالشها و راهکارها
صادرات موم پلیاتیلن به کشور هند
هدف ما تولید انواع محتوای تخصصی و ارزشمند تجاری است تا به شما کمک کند در زمینه تجارت بینالملل و صادرات محصولات ایرانی مهارتهای خود را افزایش دهید. ما با توجه به نیازها و چالشهای بازرگانان جوان، فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان ایرانی، مطالب آموزشی، اخبار و سایر اطلاعات را تهیه مینماییم. مایلیم با استفاده از محتوای ما، شما بتوانید بازارهای جدیدی را شناسایی نمایید، روابط تجاری خود را گسترش دهید و از فرصتهای رشد و توسعه بهرهمند شوید. امیدواریم کمکی باشیم تا شما با شایستگی و توانمندیهای خود به عنوان نمایندهای موفق و متعهد از کشورمان، محصولات ایرانی را به جهان معرفی نموده و از منافع و مزایای آن برخوردار گردید.
© تمام حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه خبری واردات و صادرات میباشد