Overlay GIF Phone Icon

کتاب صوتی صادرات ماهی و آبزیان

به قلم: دکتر هومن باسره
گوینده: ستاره عزیزی
کاری از: کانال تلگرام مجله واردات و صادرات

چشم‌انداز صادرات ماهی و آبزیان ایران در آینده مثبت ارزیابی می‌شود. پیش‌بینی می‌شود که میزان صادرات این محصولات در سال‌های آینده به تدریج افزایش یافته و به بیش از ۵۰۰ هزار تن در سال برسد. ورود به بازارهای جدید و توسعه بازاریابی بین‌المللی می‌تواند نقش مهمی در افزایش سهم ایران در بازارهای جهانی ایفا کند. رقبای اصلی ایران در بازار صادرات ماهی و آبزیان کشورهایی مانند نروژ، چین، ویتنام و تایلند هستند. با این حال، ایران دارای مزیت‌هایی نظیر نزدیکی جغرافیایی به بازارهای هدف، تنوع گونه‌های آبزیان و هزینه‌های تولید نسبتاً پایین‌تر است که می‌تواند در رقابت با این کشورها مؤثر باشد.

متن

 

 

 

رونمایی از توافق جدید نفتی ایران و روسیه

پس از کنار گذاشتن شرکت ملی نفت عمان از طرح ساخت مجتمع پتروشیمی هرمز، توافق جدیدی بین ایران و روسیه (شرکت روس نفت گاز استرول) برای احداث این مجتمع یک میلیون و ۱۵۰ هزار تنی تولید اوره و آمونیاک نهایی شد.

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با انتشار بیانیه‌ای، پذیرش کامل توصیه‌های FATF و تلاش برای خروج از لیست سیاه را به‌عنوان پیامی شفاف و صریح به جهانیان عنوان کرد.

واردات خودرو در انحصار ۲۰ شرکت؛ ورود مجلس برای لغو انحصار

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان این نکته که "هم‌اکنون تعداد محدودی شرکت مجوز واردات خودرو دارند."، گفت: حتی اگر تعرفه‌ها تغییر کنند، اگر مجوز‌ها به‌صورت غیررقابتی توزیع شوند، تأثیری در بازار نخواهند داشت.

بازار ارز توافقی با شفافیت در عرضه و تقاضا، رانت‌ها را حذف می‌کند

رییس کمیسیون سرمایه گذاری و تامین مالی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با اشاره به اقدام بانک مرکزی و مرکز مبادله در راه اندازی بازار ارز تجاری گفت: بازار ارز توافقی با شفافیت در عرضه و تقاضا رانت ها را حذف می کند.

تخصیص ارز نیمایی به واردات گوشت کارخانه‌های سوسیس و کالباس

رییس شورای تامین دام کشور گفت: گوشت‌های منجمدی که اکنون با ارز نیمایی وارد می‌شود به عنوان ماده اولیه تولید کارخانه‌های تولیدکننده سوسیس و کالباس استفاده می‌شود و افزایش نرخ ارز واردات گوشت منجمد سبب می‌شود تولیدکنندگان سوسیس و کالباس دام‌های ماده پیر را جایگزین گوشت وارداتی کنند.

نورمن بورلاگ؛ مردی که با انقلاب سبز، مانع قحطی در جهان شد

نورمن ارنست بورلاگ دانشمندی برجسته در رشته کشاورزی و پایه‌گذار "انقلاب سبز" بود. انقلاب سبز مجموعه‌ای از روش‌های کاربرد ماشین‌آلات کشاورزی، انتخاب گونه‌های پربازده، استفاده از کودها و بهبود روش‌های آبیاری بود که در اوایل دهه ۱۹۶۰ میلادی رایج شد.