Overlay GIF Phone Icon

کتاب صوتی صادرات محصولات کنسروی از ایران

به قلم: دکتر هومن باسره
گوینده: نیلوفر عزیزیان
کاری از: کانال تلگرام مجله واردات و صادرات

ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان محصولات غذایی کنسروی در خاورمیانه است و می‌تواند از تنوع آب و هوایی و کشاورزی خود برای تولید محصولات با کیفیت و ارزان بهره ببرد. برخی از محصولات غذایی کنسروی ایرانی عبارتند از: ماهی، گوشت، سبزیجات، میوه‌ها، خشکبار، برنج و غیره. محصولات غذایی کنسروی از جمله محصولاتی است که می‌توانند مدت زمان طولانی نگهداری شوند و در شرایط مختلف مصرف شوند. این محصولات دارای مزایایی هستند که می‌توانند جذابیت آن‌ها را برای مشتریان افزایش دهند.

متن

 

 

 

تخصیص ۷۳۰ میلیون دلار ارز نیمایی به واردات پارچه

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت: در سال ۱۴۰۲، به واردات پارچه‌هایی که مشابه آنها در داخل کشور تولید می‌شود، ۷۳۰ میلیون دلار ارز نیمایی اختصاص یافت و جریان تخصیص ارز دولتی به واردات این اقلام هنوز ادامه دارد.

اقدامات بانک مرکزی برای رسیدگی به تعهدات ارزی صادرکنندگان

تعیین مهلت ایفای تعهدات صادراتی و معرفی متخلفین به قوه قضاییه در صلاحیت کارگروه برگشت ارز حاصل از صادرات متشکل از ۱۱ عضو بوده که بانک مرکزی تنها یکی از اعضای این کارگروه در کنار ۱۰ عضو دیگر است.

پیش‌بینی استقبال گسترده از نمایشگاه تجارت با اوراسیا در تهران

سفیر ایران در روسیه با اشاره به میزبانی تهران از سومین نمایشگاه بین‌المللی «تجارت با اوراسیا» گفت: شرکت‌های فعال از کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا استقبال گسترده‌ای از این نمایشگاه داشته‌اند که نویدبخش برگزاری مطلوب این رویداد چندجانبه است.

اعلام برنامه حمایت از صادرکنندگان توسط دولت کانادا

دولت فدرال کانادا در واکنش به تعرفه‌های اخیر آمریکا که شراکت تجاری طولانی‌ مدت بین دو کشور را مختل کرده و منجر به افزایش هزینه‌ها برای شهروندان آمریکایی و کانادایی شده است، مجموعه‌ای از اقدامات را اعلام کرده است.

رکود در بازار چرم ایران

رییس اتحادیه فروشندگان چرم و لوازم کفش گفت: یکی از چالش‌های اصلی تولیدکنندگان، سرمایه در گردش است. مواد اولیه از جمله چرم طبیعی، به‌شدت گران شده و بسیاری از تولیدکنندگان به دلیل نوسان قیمت ارز نمی‌توانند برنامه‌ریزی مشخصی داشته باشند.

نگاه فنی به «انحصار ارزی» در ایران

دولت و عواملش در بازار ارز ایران، بسیار تعیین‌کننده هستند و نرخ را به ۹۷ درصد معاملات بازار دیکته می‌کنند. درواقع صحبت از رقابتی بودن در بازار ارز ایران، از سر ناآگاهی مطلق از بنیاد‌های تئوریک اقتصادی است.